Evenementen

Versterk de on- en offline beleving bij eventdeelnemers, activeer hen en vergroot het bereik
Eventdeelnemers scannen met hun mobiele telefoon de QR-codes van offline communicatiemiddelen die rondom het event zijn te vinden. Ook radio en TV kunnen worden ingezet om mensen te bewegen op hun mobiele telefoon deel te laten nemen aan een online event. Zij komen in een mobiele journey terecht waar zij het verhaal, de boodschap en campagne krijgen te zien en tot actie worden aangezet. Andersom kan het ook: door middel van persoonlijke berichten worden activiteiten rondom een event gepresenteerd. De beleving en betrokkenheid bij het event worden vergroot met video’s, verhalen, nuttige informatie en andere interactieve content. Vervolgens zijn er verschillende doelen te realiseren waaronder fondsenwerving, leadgeneratie en crowdfunding.


Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Betrekken

Donaties ophalen

Informeren

Verhaal vertellenVoor de Nederland geeft licht actie waren we op zoek naar een effectief deel-mechanisme om met elkaar een lampion te kunnen doneren en daarmee de waarde te verhogen. De mobiele journey van MIC gaf hierin een mooie oplossing. Naast een extra stuk beleving in de journey heeft het ook gezorgd voor een boost in donaties.
Sophie Schrier
Projectleider campagne
‘Nederland geeft licht’
Waarom interessant?
Je wil eventdeelnemers op diverse manieren met je boodschap bereiken zodat de kracht van de herhaling haar werk kan doen.

Mocht je doel fondsenwerving zijn, dan is cash geld niet meer nodig. Het is veilig en digitale donaties bestaan meestal uit gemiddeld hogere en afgeronde bedragen.
Je wil ook na het event top of mind van je eventbezoekers blijven.

Je wil je campagne rondom je event eenvoudig een online boost geven waarbij de interne IT-afdeling niet tot nauwelijks nodig is.

Je wil vooraf inzicht in de kosten; geen verrekeningen achteraf.

Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen